Verkkosivuston Käyttöehdot

M7 Real Estate

Verkkosivuston Käyttöehdot

Johdanto

Nämä ovat www.m7re.eu -verkkosivuston (Verkkosivusto) Käyttöehdot, jotka yhdessä muiden ehdoissa viitattujen dokumenttien ohella kertovat sinulle ehdoista, joiden mukaan voit käyttää Verkkosivustoamme. Verkkosivustomme käyttö sisältää Verkkosivustollemme pääsyn, sen selaamisen tai sille rekisteröitymisen käyttääksesi Verkkosivustoamme. Verkkosivuston tarjoaa M7 Real Estate Ltd (me, meitä, meidän tai M7). Tämä Verkkosivusto sisältää yleistä tietoa meistä ja niin tehdessään viittaa tiettyihin rahastoihin ja varallisuuteen, joita hallinnoimme tai joista annamme neuvoja (Rahastot). Tiedot on annettu yleisinä tietoina, ja mitään tällä sivustolla esitettyä ei ole tarkoitettu Rahastojen markkinoimiseksi sinulle tai kehota tai kutsu sinua osallistumaan Rahastoon. Kaikesta huolimatta, koska Rahastot ovat tiukkojen markkinointirajoitusten alaisia, tällä Verkkosivustolla Rahastoihin liittyvät tiedot on osoitettu vain rajatulle joukolle ihmisiä Isossa-Britanniassa sekä muilla lainkäyttöalueilla, jotka täyttävät tietyt kriteerit, jotka on määritelty näissä käyttöehdoissa.

Verkkosivustomme käyttöön sovelletaan näitä käyttöehtoja ja vierailemalla ja käyttämällä Verkkosivustoamme hyväksyt ehdot sinua sitoviksi. Luethan käyttöehdot huolellisesti ennen kuin aloitat Verkkosivustomme käyttämisen. Suosittelemme, että tallennat itsellesi kopion näistä myöhempää käyttöä varten.

Verkkosivustolla olevan tiedon ja aineiston käyttäminen tapahtuu omalla vastuullasi, mistä emme ole vastuussa. On omalla vastuullasi varmistaa, että kaikki Verkkosivustolla saatavilla olevat tuotteet, palvelut tai tiedot täyttävät omat erityiset vaatimuksesi.

Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, et voi käyttää Verkkosivustoamme.

Varaamme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja aika ajoin muuttamalla niitä Verkkosivustolla. Tarkistathan tämän sivun aika ajoin huomataksesi tekemämme muutokset, sillä ne sitovat sinua.

Tiedot meistä

Olemme yksityinen osakeyhtiö, joka on rekisteröitynyt Englannissa ja Walesissa. Yhtiötunnuksemme on 08614287, ja toimipaikkamme on 10 Queen Street Place, London EC4R 1AG. Postiosoitteemme on Monument Building, 11 Monument Street, London, EC3R 8AF. Arvonlisäveronumeromme on 171 7836 85. Olemme konsernin emoyhtiö.

Muut Sovellettavat Ehdot

Nämä käyttöehdot viittaavat seuraaviin lisäehtoihin, joita myös sovelletaan Verkkosivustomme käyttöön:

 • Tietosuojaselosteemme, joka määrittää ehdot, joiden mukaisesti käsittelemme henkilötietoja, joita keräämme sinulta tai joita annat meille. Käyttämällä Verkkosivustoamme, annat suostumuksesi käsittelyyn ja takaat, että kaikki antamasi tiedot ovat paikkaansa pitäviä.
 • Käyttösääntömme, joka määrittää Verkkosivustomme sallitun ja kielletyn käytön. Kun käytät Verkkosivustoamme, sinun tulee noudattaa Käyttösääntöjä.
 • Evästekäytäntömme, joka antaa tietoja Verkkosivustomme käyttämistä evästeistä.

Tärkeää tietoa henkilöille Isossa-Britanniassa

 • Mitään tällä Verkkosivustolla esitettyä ei ole tarkoitettu Rahastojen markkinoimiseksi sinulle tai kehota tai kutsu sinua osallistumaan Rahastoihin. Tällä Verkkosivustolla olevia tietoja ei ole tarkoitettu minkään sijoituspäätöksen perustaksi eikä sitä tule katsoa meidän tai tytäryhtiömme tai muiden henkilöiden antamaksi suositukseksi liittyen Rahaston hankintaan tai osuuden luovuttamiseen.

Tärkeää tietoa vastaanottajille muilla lainkäyttöalueilla

Viestintä ja aineistot Verkkosivustolla voidaan rajata tietyille lainkäyttöalueille ja kukaan tällaisella lainkäyttöalueella ei voi katsoa Verkkosivuston muodostavan tarjousta, kutsua tai kehotusta solmia sijoitussopimus tai tehdä sijoitus, joihin on viitattu tiedoissa ja aineistoissa, paitsi jos kyseessä olevalla lainkäyttöalueella tällainen tarjous, kutsu tai kehotus voidaan laillisesti tehdä.

Tämän mukaisesti Verkkosivusto ei muodosta tarjousta, kutsua tai kehotusta ketään kohtaan millään sellaisella lainkäyttöalueella, jossa tällainen tarjous, kutsu tai kehotus ei ole lainmukainen, tai jossa tarjouksen, kutsun tai kehotuksen tekijällä ei ole siihen pätevyyttä tai jolle sellaisen tarjouksen, kutsun tai kehotuksen tekeminen on laitonta.

Henkilöiden, jotka ovat kiinnostuneet Verkkosivuston tiedoista tai aineistoista, vastuulla on hankkia itse tietoa sovellettavista laeista ja säännöksistä ja toimia niiden mukaisesti.

 • Ei osto- tai myyntitarjouksia – Verkkosivuston sisältämät tiedot annetaan sinulle ainoastaan tiedotustarkoituksessa eivätkä ne muodosta myyntitarjousta tai kehotusta tehdä ostotarjousta arvopapereista tai muista tuotteista, joihin Verkkosivustolla saatetaan viitata.
 • Ei suosituksia – Mitään Verkkosivustolla annettua tietoa ei voida tulkita suositukseksi tai mielipiteeksi, jonka perusteella sinun tulisi ostaa tai myydä arvopapereita tai muita tuotteita tai osallistua johonkin transaktioon.

Ei veroneuvontaa tai oikeudellista neuvontaa – Verkkosivustolla kuvatut sijoitustuotteet ja -palvelut voivat sisältää veroseuraamuksia. Mitään Verkkosivustolla esitettyä ei tule tulkita verotukselliseksi tai oikeudelliseksi neuvonannoksi tai muuksi vastaavaksi, eikä sen ole tarkoitettu muodostavan neuvonantoa, johon sinun tulisi luottaa. Verkkosivustomme sisältöä tarjotaan vain yleisenä tietona. Sinun tulee hankkia asiantuntijan tai erikoistuneen ammattilaisen apua ennen kuin teet tai pidättäydyt mistään toimesta Verkkosivustollamme esitetyn sisällön perusteella.

Vaikka teemme voitavamme päivittääksemme Verkkosivustomme tietoja, emme anna mitään takuita, nimenomaisia tai oletettuja, että Verkkosivustomme sisältö on virheetön, täydellistä tai ajan tasalla.

Verkkosivustolle pääsy

Verkkosivustomme käyttö on maksutonta.

Emme takaa, että Verkkosivustomme tai mikään sillä oleva sisältö olisi aina saatavilla ja keskeytyksetöntä. Pääsy sivustollemme sallitaan väliaikaisesti. Voimme keskeyttää, peruuttaa, olla jatkamatta tai muuttaa mitä tahansa Verkkosivustomme osaa ilmoittamatta siitä. Emme ole vastuussa sinulle, jos Verkkosivusto on jostain syystä poissa käytöstä milloin tai minä aikana tahansa.

On sinun vastuullasi varmistaa, että tietokonejärjestelmäsi täyttää kaikki tarpeelliset tekniset vaatimukset, jotta pääset Verkkosivustolle ja että se on Verkkosivuston kanssa yhteensopiva. Vastuullasi on myös varmistaa, että henkilöt, jotka tulevat Verkkosivustollemme käyttäen internetyhteyttäsi, ovat tietoisia näistä käyttöehdoista ja muista sovellettavista käyttöehdoista, ja että he noudattavat niitä.

Voimme aika ajoin rajoittaa pääsyä Verkkosivuston tiettyihin ominaisuuksiin, osiin tai sisältöön, tai koko Verkkosivustoon niiden käyttäjien osalta, jotka ovat tai joilta voidaan edellyttää rekisteröitymistä.

Jos päätämme tulevaisuudessa sallia käyttäjien rekisteröityä Verkkosivustollemme, sinun (rekisteröityneenä käyttäjänä) tulee taata, että kaikki antamasi rekisteröitymistiedot ovat paikkaansa pitäviä. Jos valitset tai jos sinulle annetaan kirjautumistunnus (kuten käyttäjänimi ja salasana tai muu tunniste) osana turvallisuustoimiamme, sinun tulee säilyttää tällaista tietoa luottamuksellisena etkä saa paljastaa sitä muille. Olet vastuussa kaikista toimista, jotka tapahtuvat käyttäjätunnuksellasi ja sinun tulee ilmoittaa meille välittömästi luvattomasta käytöstä tai muista tietoturvaloukkauksista, joista tulet tietoiseksi. Pidätämme oikeuden estää kirjautumisesi koska tahansa, jos et ole mielestämme noudattanut jotain näiden käyttöehtojen ehtoa tai jos jotkut antamasi tiedot rekisteröitymistä varten osoittautuvat vääriksi.

Emme voi taata Verkkosivuston jatkuvaa, keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimivuutta. Voi olla aikoja, jolloin Verkkosivuston tietyt toiminnot, osat ja sisällöt tai koko Verkkosivusto ei ole käytettävissä (joko aikataulutettuna tai ei) tai niitä muutetaan, ne on keskeytetty tai peruutettu meidän toimestamme harkintamme varaisesti, ilman ilmoitustamme sinulle. Hyväksyt, että emme ole vastuussa sinua tai kolmatta osapuolta kohtaan mistään Verkkosivuston käytön estymisestä, muuttamisesta, keskeyttämisestä tai peruuttamisesta tai Verkkosivuston muista toiminnoista, osista tai sisällöstä.

Mitä saat tehdä

Voit käyttää Verkkosivustoa ainoastaan ei-kaupallisiin tarkoituksiin sekä ainoastaan näiden käyttöehtojen mukaisesti. Voit hakea ja esittää sisältöä Verkkosivustolta tietokoneen näytöllä, tulostamalla, sekä kopioimalla yksittäisiä sivuja, ja jollei seuraavasta kohdasta muuta johdu, tallentaa tällaisia sivuja sähköisessä muodossa. Myös muita lisäehtoja voi soveltua tiettyihin Verkkosivuston toimintoihin, osiin tai sisältöön ja ne esitetään sinulle ennen kuin alat käyttämään kyseessä olevia toimintoja, osia tai sisältöä.

Mitä et saa tehdä

Ellei näissä käyttöehdoissa ole nimenomaisesti toisin todettu, et saa:

 • Säilyttää Verkkosivuston sivuja palvelimella tai muulla verkkoon yhdistetyllä tallennusvälineellä tai luoda sähköistä tietokantaa lataamalla ja säilyttämällä systemaattisesti kaikkia Verkkosivuston sivuja;
 • Poistaa tai muuttaa mitään Verkkosivuston sisältöä tai yrittää kiertää sen turvallisuutta tai häiritä Verkkosivuston asianmukaista toimintaa tai palvelimia, joilla sitä hostataan; tai
 • Luoda Verkkosivustolle linkkejä muilta verkkosivuilta ilman etukäteistä kirjallista suostumusta vaikka voit linkittää sen omalta verkkosivultasi edellyttäen, että linkki ei ole harhaanjohtava tai petollinen ja se kohtuullisella tavalla kertoo määränpään, etkä viesti, että kannatamme sinua, verkkosivuasi tai tarjoamiasi tuotteita tai palveluita, joita linkität (etkä kehystä tai kopioi) Verkkosivuston kotisivua, eikä linkitetty sivusto sisällä mitään laitonta, uhkaavaa, loukkaavaa, herjaavaa, pornografista, säädytöntä, mautonta, sopimatonta, hyökkäävää tai muuta, mikä loukkaa toisen immateriaalioikeuksia tai muita kolmannen osapuolen oikeuksia.

Saat käyttää Verkkosivustoa ja siellä saatavilla olevia tietoja ainoastaan laillisiin tarkoituksiin (noudattaen kaikkia sovellettavia lakeja ja säännöksiä) vastuullisesti ja tavalla, joka ei vahingoita nimeämme tai mainettamme.

Kaikki näillä käyttöehdoilla annetut oikeudet päättyvät välittömästi, jos rikot ehtoja.

Verkkosivuston luvaton käyttö voi aiheuttaa vahingonkorvauskanteen nostamisen ja/tai täyttää rikoksen tunnusmerkit.

Immateriaalioikeudet

Kaikki Verkkosivuston immateriaalioikeudet (mukaan lukien teksti, grafiikat, ohjelmisto, raportit, ladatut aineistot, valokuvat ja muut kuvat, videot, ääni, tavaramerkit ja logot) sekä kaikki Verkkosivustolla julkaistu aineisto (mukaan lukien raportit, jotka voidaan ladata sivustolta (”Raportit”) kuuluvat meille tai lisenssinantajillemme. Nämä on suojattu tekijänoikeuslaeilla ja -sopimuksilla maailmanlaajuisesti. Pidätämme kaikkia tällaiset oikeudet. Ellei tässä kohdassa ole erikseen todettu, näissä käyttöehdoissa ei anneta sinulle oikeuksia meidän tai lisenssinantajiemme immateriaalioikeuksiin ja tiedostat, että et saa mitään omistusoikeuksia lataamalla sisältöä Verkkosivustolta. Jos tulostat, kopioit tai tallennat sivuja Verkkosivustolta (joka on sallittua vain näiden käyttöehtojen mukaisesti), sinun tulee varmistaa, että tekijänoikeus, tavaramerkki tai muu immateriaalioikeudesta ilmoittava merkintä alkuperäisessä sisällössä kopioituu.

Et saa muuttaa mitään tulostamiesi tai lataamiesi aineistojen paperiversioita tai digitaalisia kopioita, etkä saa käyttää mitään kuvituksia, valokuvia, videoita tai äänisarjoja tai mitään grafiikoita erikseen ilman oheistekstejä.

Asemamme (ja yksilöityjen myötävaikuttajiemme) asema Verkkosivustomme sisällön tekijänä tulee olla aina tunnistettavissa.

Et saa käyttää mitään osaa Verkkosivustomme sisällöstä kaupallisiin tarkoituksiin hankkimatta meiltä tai lisenssinantajiltamme lisenssiä.

Jos tulostat, kopioit tai lataat minkä tahansa Verkkosivustomme osan näiden käyttöehtojen vastaisesti, oikeutesi käyttää Verkkosivustoamme lakkaa välittömästi ja sinun tulee valintamme mukaisesti palauttaa tai tuhota kaikki aineistosta tekemäsi kopioit.

Sisältö

Voimme muuttaa Verkkosivustomme formaattia ja sisältöä aika ajoin. Hyväksyt, että käytät Verkkosivustoa ’sellaisena kuin se on’ ja ’silloin kun se on saatavilla’ yksin omalla vastuullasi.

Mikä tahansa Verkkosivustolla oleva aineisto voi olla koska tahansa vanhentunutta eikä meillä ole velvollisuutta päivittää tällaista aineistoa. Verkkosivuston tietoja tarjotaan ainoastaan tarkoituksena tarjota vastaanottajalle yleistä taustatietoa M7 Real Estate Ltd:stä, mikä on laadittu vilpittömässä mielessä, ja tietojen ei ole tarkoitus olla tyhjentäviä eikä niitä ei ole varmennettu.  Emme anna mitään takuita Verkkosivuston sisällön paikkaansa pitävyydestä, täydellisyydestä, voimassaoloajasta, oikeellisuudesta, luotettavuudesta, eheydestä, laadusta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen tai alkuperäisyydestä, ja lain sallimassa laajuudessa emme vastaa mistään oletetuista takuista, vaatimuksista tai ehdoista. Sovellettavan lain sallimassa laajuudessa, emme vastaa vahingosta, joka aiheutuu sinulle tai kenelle tahansa muulle, joka käyttää Verkkosivustoa tai luottaa sen sisältöön.

Et saa muuttaa aineistoa, mukaan lukien Raporttien paperiversioita tai digitaalisia kopioita, jotka olet tulostanut tai ladannut ja asemamme Verkkosivustomme aineiston tekijänä tulee olla tunnistettavissa. Et saa käyttää mitään Verkkosivustolla olevan aineiston osia kaupallisiin tarkoituksiin hankkimatta ensin siihen lisenssiä meiltä tai lisenssinantajiltamme.

Emme pysty takaamaan emmekä anna mitään takuita, että Verkkosivustomme aineisto ei sisällä viruksia ja/tai muuta koodia, jossa on saastuttavia tai haitallisia elementtejä. On vastuullasi toteuttaa asiamukaiset IT-turvatoimenpiteet (mukaan lukien viruksentorjunta tai muut turvallisuustarkastukset), jotta omat erityiset edellytyksesi turvallisesta ja luotettavasta sisällöstä on taattu.

Henkilötietosi

Verkkosivun kautta annettujen Henkilötietojesi käyttöön sovelletaan Tietosuojaselostettamme.

Ulkoiset linkit

Verkkosivusto voi sisältää aika ajoin linkkejä ulkopuolisille sivustoille. Sisällytämme linkkejä näille sivustoille antaaksemme sinulle pääsyn tietoihin ja palveluihin, joita saatat pitää hyödyllisinä tai kiinnostavina. Emme vastaa näiden sivustojen sisällöstä tai mistään niillä tarjotusta, emmekä takaa, että ne ovat aina saatavilla. Tällaisten ulkoisten sivustojen linkkien sisällyttäminen ei tarkoita toimijoiden kannatusta tai yhteistoimintaa näiden toimijoiden kanssa.

Yleistä

Linkit muille sivustoille – Kun Verkkosivustomme sisältää linkkejä muille sivustoille tai kolmansien osapuolien tarjoamia resursseja, nämä linkit tarjotaan vain tiedoksesi sinulle.

Me emme hallitse näiden sivustojen sisältöjä tai resursseja.

Virukset – Emme takaa, että Verkkosivustomme on turvallinen tai että se ei sisällä virheitä tai viruksia. Olet vastuussa informaatioteknologiasi konfiguroinnista, tietokoneohjelmistostasi ja alustastasi, jotta pääset Verkkosivustollemme. Sinun tulisi käyttää omaa virustentorjuntaohjelmistoa.

Et saa käyttää Verkkosivustoamme väärin asentamalla sille tietoisesti viruksia, troijalaisia, matoja, loogisia pommeja tai muuta materiaalia, joka on vahingollista tai teknisesti haitallista. Et saa yrittää saada luvatonta pääsyä Verkkosivustollemme, palvelimelle, jolla Verkkosivustomme on tai muulle palvelimelle, tietokoneelle tai tietokannalle, joka on yhteydessä Verkkosivustoomme. Et saa hyökätä Verkkosivustollemme palvelunestohyökkäyksellä tai jaetulla palvelunestohyökkäyksellä. Rikkomalla tätä ehtoa, syyllistyisit Tietokoneen Väärinkäyttölain (Computer Misuse Act 1990) mukaiseen rikokseen.  Raportoimme kaikki tällaiset rikokset toimivaltaiselle lainvalvontaviranomaiselle ja teemme yhteistyötä näiden viranomaisten kanssa paljastamalla henkilöllisyytesi heille. Jos tällainen rikkomus tapahtuu, oikeutesi käyttää Verkkosivustoa lakkaa välittömästi.

Vastuunrajoitus – Mikään näissä käyttöehdoissa esitetty ei rajoita vastuutamme kuolemasta tai henkilövahingosta, joka johtuu huolimattomuudestamme tai petoksesta tai vilpillisestä erehdyttämisestä, tai muusta vastuusta, jota ei voida Englannin lain mukaan rajoittaa. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa, emme vastaa mistään vaatimuksista, vakuuksista, takuista tai muista ehdoista, joita voidaan soveltaa Verkkosivustoomme tai sen sisältöön, olivatpa ne nimenomaisia tai oletettuja, suoria tai epäsuoria. Emme vastaa käyttäjille mistään vahingoista, riippumatta siitä, johtuvatko ne sopimuksesta tai sopimuksen ulkopuolisesta vastuusta (tort) (mukaan lukien huolimattomuus), lakisääteisten velvollisuuksien rikkomisesta tai muuten, jopa ennakoitavista vahingoista, jotka johtuvat tai liittyvät seuraaviin:

 • Verkkosivustomme käyttämisestä tai kykenemättömyydestä käyttää sitä; tai
 • Verkkosivustollamme esitetyn sisällön käyttämisestä tai siihen luottamisesta.

Jos olet yrityskäyttäjä, huomaathan ettemme erityisesti vastaa:

 • liikevoiton, myynnin, liiketoiminnan, tulon tai liikevaihdon menetyksestä;
 • tiedon menetyksestä;
 • maineen tai goodwillin menetyksestä;
 • liiketoiminnan keskeytyksestä;
 • odotettujen säästöjen menetyksestä;
 • liiketoimintamahdollisuuksien, liikearvon tai maineen menetyksestä; tai
 • muusta epäsuorasta tai välillisestä vahingosta.

Mikään ei estä meitä nostamasta kannetta toimivaltaisessa tuomioistuimessa suojellaksemme immateriaalioikeuksiamme.

Jos olet kuluttaja, huomaathan, että tarjoamme Verkkosivustoamme kotimaiseen ja yksityiseen käyttöön. Hyväksyt, että et käytä Verkkosivustoamme mihinkään kaupalliseen tai liiketoiminnalliseen tarkoitukseen, emmekä vastaa sinulle mistään liikevoiton menetyksestä, liiketoiminnan keskeytyksestä tai liiketoimintamahdollisuuden menetyksestä.

Emme vastaa mistään vahingoista, jotka ovat viruksen, jaetun palvelunestohyökkäyksen tai muun teknisesti haitallisen materiaalin aiheuttamia, jotka voivat saastuttaa tietokonelaitteesi, tietokoneohjelmasi, tietosi tai muun omistamasi materiaalin, johtuen Verkkosivustomme käytöstä tai Verkkosivustoltamme lataamastasi sisällöstä tai sille linkitetystä sivustosta.

Emme ota mitään vastuuta Verkkosivustolle linkitettyjen sivustojen sisällöstä. Näitä linkkejä ei tule tulkita meidän kannattamiksi sivustoiksi. Emme ole vastuussa mistään vahingoista, jotka voivat johtua siitä, että käytät niitä.

Lainkäyttöalue – Jos olet kuluttaja, huomaathan, että näihin käyttöehtoihin, niiden soveltamisalaan ja muodostamiseen sovelletaan Englannin lakia. Sinä ja me yhdessä hyväksymme, että Englannin ja Walesin tuomioistuimilla on ei-yksinomainen toimivalta. Kuitenkin, jos asut Pohjois-Irlannissa voit nostaa kanteen Pohjois-Irlannissa, ja jos asut Skotlannissa, voit nostaa kanteen Skotlannissa.

Jos olet yritys, näihin käyttöehtoihin, niiden soveltamisalaan ja muodostamiseen (ja mihin tahansa sopimuksen ulkoiseen riitaan tai vaateeseen) sovelletaan Englannin lakia. Me molemmat hyväksymme Englannin ja Walesin tuomioistuinten yksinomaisen toimivallan.

Vastuuvapauslauseke

Tätä Verkkosivustoa tarjotaan käyttöösi ”SELLAISENA KUIN SE ON” ilman mitään takuita (nimenomaisia tai oletettuja), mukaan lukien mutta niihin kuitenkaan rajoittumatta takuita siitä ettei Verkkosivusto loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia tai sitä, että se on vapaa tietokoneviruksista. Tästä johtuen emme hyväksy jatkuvaa velvollisuutta tai vastuuta mistään virheistä, laiminlyönneistä, keskeytyksistä tai viivästyksistä palvelussa, joita voi tapahtua. Internet ei ole täysin turvallinen viestintäväline, ellei lähetettyä tietoa ole salattu. Emme hyväksy mitään vastuuta kolmannen osapuolen luvattomasta pääsystä tai sille lähetetyn tiedon turmeltumisesta.

Yhteydenotot meihin

Lähetäthän kysymyksesi näistä käyttöehdoista tai mitkä tahansa Verkkosivuston ongelmiin liittyvät kysymykset osoitteeseen:

M7 Real Estate Ltd

Third Floor

The Monument Building

11 Monument Street

London

EC3R 8AF

DataPrivacyTeam@m7re.eu

Kiitos, että vierailit Verkkosivustollamme.