M7 Real Estate powołuje Katarzynę Parkot na Stanowisko Dyrektora zarządzającego na Polskę

24 października 2017

M7 Real Estate ("M7”), inwestor działający w skali ogólnoeuropejskiej oraz zarządca nieruchomości, którego specjalnością jest obsługa rynku nieruchomości przeznaczonych na wynajem, informuje, że Pani Katarzyna Parkot została powołana na stanowisko Dyrektora zarządzającego spółki M7 Real Estate Poland, a jej obowiązki obejmują kierowanie rozwojem nowych inicjatyw biznesowych.

Katarzyna posiada jedenastoletnie doświadczenie w pracy związanej z nieruchomościami, ostatnio jako Szef Działu Wynajmu w firmie WX Management Services, gdzie stała na czele zespołu zajmującego się marketingiem oraz wynajmem powierzchni biurowych. Wcześniej Katarzyna pracowała dla GreenFields, gdzie nadzorowała proces wynajmu powierzchni biurowych na terenie Warszawy.

Katarzyna posiada także solidne doświadczenie wyniesione z pracy w funduszach inwestycyjnych typu private equity, w ramach której zarządzała projektami w Wielkiej Brytanii, Ameryce Południowej oraz Polsce gdzie, pełniąc funkcję prezesa Horyzont Group, doprowadziła do utworzenia sześciu funduszy inwestycyjnych.

Richard Croft, Dyrektor Generalny M7, powiedział: „Rozległe doświadczenie Katarzyny oraz jej zdolności przywódcze przyniosą ogromne korzyści polskiemu zespołowi. W obliczu postępującego rozwoju działalności naszej firmy w Polsce z niecierpliwością oczekuję współpracy z nią.”

Katarzyna Parkot skomentowała: “Z entuzjazmem witam szansę poprowadzenia biura warszawskiego. W przyszłości skoncentruję się na nowych projektach i możliwościach, aby wykorzystać ten rozmach do dalszego rozwoju naszych usług dotyczących nieruchomości i działalności w zakresie zarządzania aktywami.”

M7 pozyskało kolejnego najemcę w Nowej Kamienicy

30 kwietnia 2020

M7 Real Estate („M7”), paneuropejski inwestor zarządzający aktywami ogłasza w imieniu M7 POLAF zawarcie z amerykańską spółką analiz danych Verisk transakcji najmu powierzchni w biurowcu „Nowa Kamienica” w Krakowie. Czytaj Dalej

M7 zdobyło dwie europejskie nagrody REFI