Verkkosivuston tietosuojaseloste

M7 REAL ESTATE

VERKKOSIVUSTON TIETOSUOJASELOSTE

M7 Real Estate Ltd ja sen alla olevassa linkissä rekisterinpitäjiksi tunnistetut tytäryhtiöt (”me”; ”meille”; ”meidän”), kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat suojelemaan henkilötietojasi kaikissa tilanteissa.

Rekisterinpitäjät

Olemme käsittelemiemme henkilötietojesi suhteen rekisterinpitäjiä. Tämä tarkoittaa, että olemme vastuussa siitä, miten me säilytämme ja käytämme henkilötietojasi.

Yleisen tietosuoja-asetuksen ((EU) 2016/679) (”GDPR”) mukaisesti tämä tietosuojaseloste määrittää, miten käytämme henkilötietojasi ja kertoo, mitä laillisia oikeuksia sinulla on suhteessa henkilötietoihisi.

Tämä tietosuojaseloste soveltuu kaikkiin käsittelemiimme henkilötietoihin, joita keräämme sinusta tämän verkkosivuston tai sijoittajaportaalimme kautta tai muilla tavoin, kuten esimerkiksi sähköpostilla, puhelimella tai kasvokkain tapahtuvan viestinnän kautta. Lisäksi tämä tietosuojaseloste soveltuu myös sellaisiin tietoihin, joita saatamme kerätä sinusta kolmansilta osapuolilta osana liiketoimintaamme.

On tärkeää, että tutustut ja luet tämän tietosuojaselosteen huolella, jotta olet tietoinen siitä, miten ja miksi käytämme tietojasi.

Tietoja, joita säilytämme sinusta

Voidaksemme harjoittaa liiketoimintaamme ja tarjotaksemme palveluitamme tehokkaasti meidän on välttämätöntä säilyttää ja käsitellä henkilötietoja liittyen: sijoittajiin ja potentiaalisiin sijoittajiin; henkilöihin, jotka käyttävät verkkosivustoamme tai ovat meihin yhteydessä muulla tavoin; henkilöihin, jotka tilaavat tietoa tuotteistamme ja palveluistamme; ja kiinteistöjemme yksittäisiin vuokralaisiin. Sen vuoksi saatamme kerätä, käyttää, tallentaa tai siirtää erityyppisiä henkilötietojasi, jotka olemme jäsentäneet yhteen seuraavasti (huomaathan, että kyseessä ei ole tyhjentävä luettelo):

  • Tunnistetiedot sisältävät nimen, aseman, syntymäajan, sukupuolen, henkilökuvauksen, työnimikkeen ja työtiedot.
  • Yhteystiedot sisältävät osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerot.
  • Taloudelliset tiedot sisältävät pankkitilitiedot ja muut taloudelliset tiedot.
  • Maksutapahtumatiedot sisältävät yksityiskohtaiset tiedot tekemistäsi ja vastaanottamistasi maksuista meidän kanssamme, tiedot muista kanssamme tekemistäsi sijoituksista, tiedot meiltä ostamistasi palveluista ja/tai sopimuksista tai vuokrasopimuksista, jotka olet tehnyt kanssamme sekä tiedot investoinneista, jotka olet tehnyt M7:n hallinnoimaan tai rahoittamaan sijoitusinstrumenttiin.
  • Tekniset tiedot sisältävät IP-osoitteen, kirjautumistietosi, selaintyypin- ja version, aikavyöhykeasetukset ja sijainnin, selaimen laajennustyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän ja alustan ja muun laitteissa olevan tekniikan, jota käytät päästääksesi tälle verkkosivustolle tai muihin hallitsemiimme järjestelmiin.
  • Profiilitiedot sisältävät tiedot mahdollisista kiinnostuksen kohteista, mieltymyksistä, valituksista tai palautteesta, joita olet viestinyt meille.
  • Käyttötiedot sisältävät tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme ja palveluitamme.
  • Informointiin liittyvät tiedot / Viestintätiedot sisältävät tiedot suosimastasi vastaanotettavasta informaatiomateriaalista ja uutiskirjeistä sekä suosimastasi yhteydenpitotavasta.

Voimme myös joutua käsittelemään sinua koskevia muita tietoja, jotta voimme toimia asianmukaisesti liiketoimintamallimme edellyttämällä tavalla ja tarjotaksemme palvelujamme tehokkaasti.

Kuinka keräämme tietoja sinusta

Keräämme henkilötietojasi suoraan sinulta. Voit esimerkiksi antaa meille henkilökohtaisia tietojasi täyttämällä lomakkeita tai vastaamalla meille postitse, puhelimitse, sähköpostitse tai muulla tavoin. Tämä sisältää henkilötiedot, jotka annat, kun: (i) teet meille palveluhakemuksen tai teet sijoituksen meille; (ii) annat meille henkilötietojasi liittyen vuokrasuhteeseesi jossain kiinteistössämme; (ii) tilaat tai vastaanotat palveluitamme, uutiskirjeitämme, tiedotusmateriaalejamme tai muita julkaisujamme; tai (iii) annat meille palautetta tai lähetät meille muita viestejä.

Käyttäessäsi verkkosivustoamme, saatamme kerätä automaattisesti laitteesi Teknisiä tietoja, selaustoimia ja käyttötapoja. Keräämme näitä henkilötietoja käyttämällä evästeitä ja muita vastaavanlaisia teknologioita.

Lisäksi saatamme kerätä tietoja sinusta konsernimme muista yhtiöistä ja muilta kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mutta niihin rajoittumatta ulkopuoliset palveluntarjoajat, liikekumppanit, rahastonhoitajat, konsultit, isännöitsijät, kiinteistönvälittäjät, luottoluokittajat, taustatarkastusyhtiöt ja muut kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat liiketoimintaamme liittyviä palveluita.

On tärkeää, että sinusta säilyttämämme henkilötiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla. Pyydämme sinua ilmoittamaan, mikäli henkilötietosi muuttuvat suhteemme aikana.

Tarkoitukset, joihin käytämme tietojasi

Käytämme henkilötietojasi vain, jos siihen on lailliset perusteet. Useimmiten käytämme sinusta säilyttämiämme henkilötietoja seuraavissa tilanteissa:

  • Kun meidän täytyy panna täytäntöön sopimus, jota olemme solmimassa tai jonka olemme solmineet kanssasi.
  • Jos se on tarpeen oikeutettujen etujemme (tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen) kannalta ja sinun intressisi ja perusoikeutesi eivät kumoa näitä intressejä.
  • Kun meidän täytyy noudattaa lain asettamaa velvoitetta, lakisääteistä vaatimusta ja/tai muuta sovellettavaa lakia.

Olemme kuvanneet alla olevissa kohdissa 1-11 niitä tapoja, joilla käsittelemme henkilötietojasi ja soveltuvan oikeusperusteen, jonka perusteella käsittelemme tietoja. Niissä kohdissa, kun oikeusperusteena on meidän oikeutettu etu, olemme myös kertoneet mikä tämä oikeutettu etu on.

Huomaathan, että saatamme käsitellä henkilötietojasi perustuen useampaan kuin yhteen oikeusperusteeseen riippuen henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset yksityiskohtaisempaa tietoa jostain tietystä oikeusperusteesta, johon perustuen käsittelemme henkilötietojasi, jos alla on esitetty useampi kuin yksi oikeusperuste.

  • Tarkoitus: Rekisteröinti uudeksi sijoittajaksi / asiakkaaksi, mukaan lukien lain edellyttämät asianmukaiset due diligence -tarkistukset.

Käsittelyn oikeusperusteet

  • Tarpeen sopimuksemme täytäntöönpanemiseksi.
  • Tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi.
  • Tarkoitus: Rekisteröinti uudeksi vuokralaiseksi vuokrakohteissamme, mukaan lukien lain edellyttämät asianmukaiset due diligence -tarkistukset.

Käsittelyn oikeusperusteet

  • Tarpeen sopimuksemme täytäntöönpanemiseksi.
  • Tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi.
  • Tarkoitus: Toimittaaksemme sinulle tai asianomaiselle rahastolle palveluita liittyen sopimukseen, jonka sinä tai sopimukseen liittyvä rahasto on solminut kanssamme, mukaan lukien meille tehdyt sijoituksiin liittyvät palvelut.

Käsittelyn oikeusperusteet

  • Tarpeen sopimuksemme täytäntöönpanemiseksi.
  • Tarpeen oikeutettujen etujemme kannalta, jotta voimme toimia liiketoimintamme kannalta tehokkaasti ja toimittaaksemme palveluita sinulle tai asianomaiselle rahastolle.
  • Tarkoitus: Täyttääksemme velvoitteemme vuokranantajana, kun olet vuokrannut kiinteistön meiltä.

Käsittelyn oikeusperusteet

  • Tarpeen sopimuksemme täytäntöönpanemiseksi.
  • Tarkoitus: Viestiäksemme kanssasi palvelujen tarjoamiseksi tai asianomaisen rahaston kanssa tai sijoituksen tekemisen yhteydessä.

Käsittelyn oikeusperusteet

  • Tarpeen sopimuksemme täytäntöönpanemiseksi.
  • Tarpeen oikeutettujen etujemme kannalta, jotta voimme toimia liiketoimintamme kannalta tehokkaasti ja jotta voimme edistää palveluitamme.
  • Tarkoitus: Yhteydenpito kanssasi liittyen jotakin kiinteistökohdettamme koskevaan vuokrasopimukseesi.

Käsittelyn oikeusperusteet

  • Tarpeen sopimuksemme täytäntöönpanemiseksi.
  • Tarpeen oikeutettujen etujemme kannalta, jotta voimme toimia liiketoimintamme kannalta tehokkaasti ja jotta voimme edistää palveluitamme.
  • Tarkoitus: Asiakassuhteen hoitamiseksi, sisältäen mutta ei rajoittuen esimerkiksi verkkosivujemme, postin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä lähettämiisi viesteihin tai palautteeseen vastaamisen.

Käsittelyn oikeusperusteet

  • Tarpeen sopimuksemme täytäntöönpanemiseksi.
  • Tarpeen oikeutettujen etujemme kannalta, jotta voimme toimia liiketoimintamme kannalta tehokkaasti ja jotta voimme edistää ja parantaa palveluitamme ja vastata niihin liittyviin tiedusteluihin ja valituksiin.
  • Tarkoitus: Hallinnoidaksemme ja periäksemme soveltuvat maksut, korvaukset ja/tai veloitukset.

Käsittelyn oikeusperusteet

  • Tarpeen sopimuksemme täytäntöönpanemiseksi.
  • Tarpeen oikeutettujen etujemme kannalta asiakkaidemme/sijoittajiemme suorittamien maksujen käsittelemiseksi ja varmistaaksemme, että pystymme laskuttamaan erääntyneet saatavat.
  • Tarkoitus: Liiketoiminnan ja tämän verkkosivuston ylläpitämiseksi ja suojaamiseksi (mukaan lukien vianmääritys, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja tietojen hostaaminen).

Käsittelyn oikeusperusteet

  • Tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi.
  • Tarpeen oikeutettujen etujemme kannalta, jotta voimme toimia liiketoimintamme kannalta tehokkaasti, varmistaaksemme hallinnollisten ja IT-palveluiden tarjoamisen, ylläpitääksemme verkkoturvallisuutta ja ehkäistäksemme petoksia.
  • Tarkoitus: Käsitelläksemme pyyntösi tilata uutiskirjeemme ja toimittaaksemme pyyntösi mukaisesti tällaisia uutiskirjeitä.

Käsittelyn oikeusperusteet

  • Tarpeen sopimuksemme täytäntöönpanemiseksi.
  • Tarpeen oikeutettujen etujemme kannalta, jotta voimme kehittää ja edistää palveluitamme ja kasvattaa liiketoimintaamme.
  • Tarkoitus: Tarjoamalla sinulle informaatiota ja ehdotuksia ja suosituksia palveluistamme ja järjestämistämme tapahtumista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Käsittelyn oikeusperusteet

  • Tarpeen oikeutettujen etujemme kannalta, jotta voimme kehittää ja edistää palveluitamme ja kasvattaa liiketoimintaamme.

Informointiin liittyvät tiedot

Voimme käyttää henkilötietojasi lähettääksemme sinulle tietoa palveluista, jotka voivat kiinnostaa sinua. Saat meiltä tällaisia viestejä, mikäli olet pyytänyt sitä. Saatat myös saada tällaisia viestejä, jos olet ostanut meiltä palveluita tai olet neuvotellut kanssamme liittyen palveluihimme ja et ole jokaisessa tapauksessa erikseen ilmoittanut, että et halua vastaanottaa kyseisenlaisia viestejä.

Voit pyytää meitä lopettamaan tällaisten viestien lähettämisen milloin tahansa ottamalla yhteyttä tietosuojatiimiimme alla olevien tietojen mukaisesti:

M7 Real Estate Ltd

Third Floor

The Monument Building

11 Monument Street

London

EC3R 8AF

DataPrivacyTeam@m7re.eu

Jos et anna tietojasi

Jos meidän on kerättävä henkilötietoja lain tai sopimuksen mukaisten sopimusehtojen takia, ja et anna pyydettyjä tietoja, emme välttämättä pysty toteuttamaan sopimusta (esimerkiksi toimittamaan palvelua sinulle) tai solmimaan sitä kanssasi. Tässä tapauksessa saatamme joutua peruuttamaan sinulle tarjoamamme palvelun, mutta me ilmoitamme sinulle siinä tilanteessa, jos niin käy.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeellista täyttääksemme tarkoituksen, jota varten olemme tietoja alun perin keränneet, mukaan lukien oikeudellisten, kirjanpito- tai raportointivaatimusten asianmukaisen täyttämisen. Henkilötietojen asianmukaisen säilyttämisajan määrittämiseksi huomioimme henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluontoisuuden, henkilötietojesi luvattomasta käytöstä tai paljastamisesta aiheutuvan potentiaalisen vahinkoriskin, tarkoitukset, joiden yhteydessä käsittelemme henkilötietojasi ja onko nämä tarkoitukset mahdollista saavuttaa muilla keinoilla, ja sovellettavan lain asettamat vaatimukset.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Saatamme joutua jakamaan tietojasi kolmansien osapuolten kanssa, jotka toimivat puolestamme tai tarjoavat meille palveluja. Henkilötietosi pidetään turvassa kaiken aikaa ja niitä jaetaan kolmansien osapuolien kanssa vain kun se on tarpeellista. Tietojasi voidaan luovuttaa seuraaville kolmansille osapuolille:

  • Konsernimme muut yksiköt.
  • Konsultit (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, lainopilliset neuvonantajat ja rahoitusneuvojat), vakuutusyhtiöt, pankit, tilintarkastustoimistot, rahoituslaitokset ja hallinnolliset tahot.
  • Tietyt palveluntarjoat, kuten hosting- ja pilvipalvelujen tarjoajat, sijoittajailmoituksia ja tilinpäätöksiä tekevät tahot, asiakkuushallintaan, sijoitustoimintaan, muuhun hallintoon ja maakohtaiseen hallintoon liittyvät palvelut, raportointiohjelmistot ja muut ohjelmistot, joita käytetään vastaamaan liiketoiminnan vaatimuksia.
  • Tiettyjen palvelujen tarjoajat, kuten kiinteistöjenhallinnointipalvelut, kiinteistönvälityspalvelut ja muut palvelut ja toiminnot, jotka liittyvät kiinteistöjemme hallintaan, hallinnointiin ja/tai ylläpitoon.
  • Muut kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat palveluita liittyen liiketoimintaamme ja hallinnoimiemme/rahoittamiemme sijoitusinstrumenttien liiketoimintaan, kuten esimerkiksi IT- ja järjestelmänhallintapalveluihin.
  • Kauppa- ja liikekumppanit.
  • Kolmannet osapuolet, joiden kanssa saatamme aloittaa neuvottelut liikesopimuksesta koskien esimerkiksi liiketoiminnan myyntiä tai yhteistä hankeyhtiötä.
  • Yhdistyneen Kuningaskunnan hallitus tai muu viranomainen, joille sovellettava laki edellyttää meidän luovuttavan tiedot.

Kansainväliset tiedonsiirrot

Huomaathan, että joissain tilanteissa meidän voi olla tarpeen siirtää tietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle, esimerkiksi jos käytämme ulkopuolisia palveluntarjoajia toisesta maasta. Näissä tilanteissa sovellamme soveltuvia suojamekanismeja varmistaaksemme, että tietojasi säilytetään turvallisesti, kuten esimerkiksi Mallisopimuslausekkeita. Jos tarvitset lisätietoa käyttämistämme suojatoimista, voit ottaa yhteyttä tietosuojatiimiimme alla olevien yhteystietojen avulla:

M7 Real Estate Ltd

Third Floor

The Monument Building

11 Monument Street

London

EC3R 8AF

DataPrivacyTeam@m7re.eu

Saatamme siirtää tietojasi Jerseyssä sijaitsevien rahastojemme hallinnointiagentille. EU:n komissio on antanut vastaavuuspäätöksen Jerseystä, mikä vahvistaa, että Jerseyn tietosuojalainsäädäntö tarjoaa riittävän suojan tason henkilötiedoille.

Tietoihisi liittyvät oikeutesi

GDPR:n nojalla sinulla on useita oikeuksia liittyen tietoihisi, joita me kunnioitamme ja pyrimme ylläpitämään kaikessa toiminnassamme. Näihin kuuluvat seuraavat oikeudet:

  • Voit pyytää meiltä kopion säilyttämistämme tiedoistasi ja kuvauksen siitä, miten käytämme tietoja (”rekisteröidyn oikeus saada pääsy häntä koskeviin tietoihin”).
  • Jos uskot, että säilyttämämme tiedot sinusta ovat epätarkkoja tai virheellisiä ja et pysty korjaamaan tietojasi itse, voit pyytää meitä oikaisemaan nämä virheet (”oikeus tietojen oikaisemiseen”).
  • Voit pyytää meitä poistamaan tietosi tietyissä rajoitetuissa tilanteissa (”oikeus tietojen poistamiseen” tai ”oikeus tulla unohdetuksi”).
  • Kun käsittelemme tietojasi automaattisesti antamasi suostumuksen tai sopimuksen toteuttamiseksi, voit pyytää meitä toimittamaan tällaisia tietoja toiselle osapuolelle (”oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen”)
  • Voit vaatia, että rajoitamme tietojesi käyttöä tai vastustaa sitä, kuinka tietojasi käytetään tietyissä rajoitetuissa tilanteissa (”oikeus käsittelyn rajoittamiseen”).
  • Kun käsittelemme tietojasi oikeutettuun etuumme perustuen, sinulla on oikeus vastustaa meitä käsittelemästä tietojasi tietyissä tilanteissa (”oikeus vastustaa käsittelyä”).
  • Jos käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tällaisiin tarkoituksiin (”oikeus vastustaa käsittelyä – suoramarkkinointi”).

Tilanteissa, joissa käsittelemme tietojasi perustuen antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn milloin tahansa (”oikeus peruuttaa suostumus”).

Miten ottaa yhteyttä meihin

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käytämme henkilötietojasi tai haluat muuten ottaa yhteyttä meihin koskien oikeuksiasi tai jos sinulla valituksia koskien henkilötietojesi käyttöä, ota yhteyttä meihin: DataPrivacyTeam@m7re.eu

Me teemme parhaamme vastataksemme mihin tahansa kysymyksiin ja ratkaistaksemme valituksesi tyydyttävästi. Kuitenkin, jos sinusta tuntuu että emme ole ratkaisseet valitustasi, huomioi, että sinulla on oikeus valittaa kansalliselle tietosuojaviranomaiselle.

Huomioithan, että voimme päivittää tätä tietosuojaselostetta milloin tahansa.